Vendéglátó rendezvények

Álló alkalmak:

  1. fogadás

    1. 1-2 óra

    2. félünnepélyes - napközben; ünnepélyes - este

    3. italkínálás

    4. svédasztal

  2. parti

    1. Koktélparti: főétkezések előtti, kötetlenebb kb. 1 óra, szűk választék, falatok, koktélok, ital-ételkínálás

    2. Garden-party: koktélparti vagy fogadás a szabadban, lehet büféasztal, helyben sütött ételek, korlátozott ültetési lehetőség

    3. Buffet-dinner : ültetett állófogadás, gazdag ételválaszték, ültetési rend nincs

Ültetéses alkalmak:

  1. villásreggeli: munkaétkezés, kb. 1 óra, lehet bruch reggeli - ebéd között, munkajellegű

  2. munkaebéd: ünnepélyesebb, munkajellegű, 3-4 fogás, lehet előre rendelt, különtermi

  3. díszétkezés: protokolláris, pohárköszöntő, vendégek fogadása, ültetése

hideg előétel

meleg előétel

leves

főétel 1. (fél adag)

(sorbet)

főétel 2.

desszert

kávé (gyümölcs, sajt, szivar…)

 

Otthoni vendégüllátás - nem témánk

Egyéb alkalmak:

  1. borkóstoló: csak bor, borkorcsolya, ajándékozás

  2. vadászat, golf, lóverseny, stb.: -

  3. üzemlátogatás: kapcsolható rendezvénnyel

  4. sajtótájékoztató: (sajtóértekezlet, sajtókonferencia komolyságtól függően)

meghívás - 10 nap

előszöveg - megküldhető

sajtószöveg

berendezés (színházszerű, nagyobb hely, fotósok)

ültetési rend, ha szükséges

levezető elnök, tájékoztató (max: 2-3 személy és 20-30 perc)

kérdések lehetősége, technikai segítség

egyéb akcióval (házbemutatás, játék, animáció…) támogatott

sajtófogadás - lehet ültetett vagy álló

ajándékozás

 

A rendezvény szervezése során figyelembe kell venni:

  1. célja

  2. ideje

  3. helyszíne

  4. résztvevők száma

  5. programja