Tanári példány igénylés, tankönyvrendelés 2020/21

Közvetlen kiadói vagy KELLO-n keresztül osztálynyi mennyiségű (min. 15 fő) jegyzéki vagy idegennyelvű tankönyv rendelése esetén tankönyveinkből 80% kedvezménnyel tanári példány igényelhető.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KELLO-n keresztül leadott megrendelések esetén a tanári példányok igénylésének határideje 2020.07.31.

Közvetlen kiadói rendelés esetén az igényt rendeléskor kérjük előre jelezni. Amennyiben a rendelés a Könyvbagoly webáruház felületén történik, akkor kérjük, hogy megrendeléskor ne rendeljék meg az igényelt tanári példányokat, hanem a rendelés leadása folyamán megjegyzésben jelezzék az igényt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy utólag nem áll módunkban biztosítani a tanári példányt.

KELLO-s rendelés esetén igazolnia kell felénk a KELLO rendszerén keresztül leadott osztálynyi mennyiségű (min. 15 fő) tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában. Ezen felül a rendeléshez szükségünk van számlázási, szállítási címre és telefonszámra, amit e-mailben az info@mkkonyvkiado.hu címre, vagy levélben a Műszaki Könyvkiadó Kft., 2519 Piliscsév, Topol utca 3. címre kell elküldeni. Az igénylések feldolgozását, a példányok kiküldését augusztus végén kezdjük el.