Vendéglátás – turisztika

Italismeret


Szerző: B. Kiss Andrásné - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Dr. Buzás Gizella

Cikkszám: KP-2269

Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia németül - pincéreknek, szakácsoknak


Szerző:

Cikkszám: MK-0951/N

Könyv megtekintése

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: MK-5870

Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia angolul - pincéreknek, szakácsoknak


Szerző:

Cikkszám: MK-0951/A

Könyv megtekintése

Korszerű szállásszolgáltatás


Szerző: Jávor Júlia

Cikkszám: KP-2135

Könyv megtekintése

Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - német nyelven


Szerző:

Cikkszám: MK-0953/N

Könyv megtekintése

Cukrász szakmai ismeretek 1.


Szerző: Kemény Andrásné

Cikkszám: TM-61002/1

Könyv megtekintése

Művészettörténet, divattörténet


Szerző: Szűcs Ágnes

Cikkszám: MK-59367

Könyv megtekintése