Vendéglátás – turisztika

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: MK-5870

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Élelmiszerismeret I-II. interaktív tananyag CD


Szerző:

Cikkszám: MK-6118-0

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Italismeret


Szerző: B. Kiss Andrásné - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Dr. Buzás Gizella

Cikkszám: KP-2269

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Korszerű szállásszolgáltatás


Szerző: Jávor Júlia

Cikkszám: KP-2135

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Korszerű szállásszolgáltatás


Szerző: Jávor Júlia

Cikkszám: KP-2323

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Gazdálkodás a vendéglátásban példatár


Szerző: Zugorné Rácz Éva

Cikkszám: MK-5902/P

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás


Szerző: Onódi Ferenc - Török István János

Cikkszám: MK-5819

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Cukrász szakmai ismeretek 1.


Szerző: Kemény Andrásné

Cikkszám: TM-61002/1

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n