Vendéglátás – turisztika

Táplálkozástan


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: KP-2124

Könyv megtekintése

Catering Food


Szerző:

Cikkszám: KP-2197

Könyv megtekintése

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: MK-5870

Könyv megtekintése

Vendéglátó ismeret


Szerző: Dr. Burkáné Szolnoki Ágnes

Cikkszám: KP-2122

Könyv megtekintése

Vendéglátó technológia


Szerző: Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc

Cikkszám: KP-2133

Könyv megtekintése

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: KP-2331

Könyv megtekintése

Vendéglátó gazdálkodási ismeretek - példatár


Szerző: Zugorné Rácz Éva

Cikkszám: KP-2282

Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia angolul - pincéreknek, szakácsoknak


Szerző:

Cikkszám: MK-0951/A

Könyv megtekintése