Vendéglátás – turisztika

Táplálkozástan

Szerző: Horváth Péter
Cikkszám: KP-2124
2 872 Ft
Könyv megtekintése

Vendéglátó ismeret

Szerző: Dr. Burkáné Szolnoki Ágnes
Cikkszám: KP-2122
2 392 Ft
Könyv megtekintése

Vendéglátó technológia

Szerző: Dr. Dunszt Károly - Török István János - Ónódi Ferenc - Oriskó Ferenc
Cikkszám: KP-2133
4 952 Ft
Könyv megtekintése

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Szerző: Horváth Péter
Cikkszám: KP-2331
3 192 Ft
Könyv megtekintése

Vendéglátó gazdálkodási ismeretek - példatár

Szerző: Zugorné Rácz Éva
Cikkszám: KP-2282
3 592 Ft
Könyv megtekintése

KP-2197 Catering Food

Szerző:
Cikkszám: KP-2197
2 392 Ft
Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia németül - pincéreknek, szakácsoknak

Szerző:
Cikkszám: MK-0951/N
1 112 Ft
Könyv megtekintése

Korszerű szállásszolgáltatás

Szerző: Jávor Júlia
Cikkszám: KP-2323
2 952 Ft
Könyv megtekintése