Vendéglátás – turisztika

Táplálkozástan


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: KP-2124

Könyv megtekintése

Élelmiszerismeret I-II. interaktív tananyag CD


Szerző:

Cikkszám: MK-6118-0

Könyv megtekintése

Vendéglátó technológia


Szerző: Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc

Cikkszám: KP-2133

Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia angolul - pincéreknek, szakácsoknak


Szerző:

Cikkszám: MK-0951/A

Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia németül - pincéreknek, szakácsoknak


Szerző:

Cikkszám: MK-0951/N

Könyv megtekintése

Vendéglátó gazdálkodási ismeretek - példatár


Szerző: Zugorné Rácz Éva

Cikkszám: KP-2282

Könyv megtekintése

Catering Food


Szerző:

Cikkszám: KP-2197

Könyv megtekintése

Korszerű szállásszolgáltatás


Szerző: Jávor Júlia

Cikkszám: KP-2323

Könyv megtekintése