Vendéglátás – turisztika

Táplálkozástan

Szerző: Horváth Péter
Cikkszám: KP-2124
1 592 Ft
Könyv megtekintése

Élelmiszerismeret I-II. interaktív tananyag CD

Szerző:
Cikkszám: MK-6118-0
4 750 Ft
Könyv megtekintése

Vendéglátó ismeret

Szerző: Dr. Burkáné Szolnoki Ágnes
Cikkszám: KP-2122
1 752 Ft
Könyv megtekintése

Vendéglátó technológia

Szerző: Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc
Cikkszám: KP-2133
4 792 Ft
Könyv megtekintése

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Szerző: Horváth Péter
Cikkszám: KP-2331
2 792 Ft
Könyv megtekintése

Vendéglátó gazdálkodási ismeretek - példatár

Szerző: Zugorné Rácz Éva
Cikkszám: KP-2282
2 392 Ft
Könyv megtekintése

Catering Food

Szerző:
Cikkszám: KP-2197
2 392 Ft
Könyv megtekintése

Egy csipet gasztronómia angolul - pincéreknek, szakácsoknak

Szerző:
Cikkszám: MK-0951/A
1 112 Ft
Könyv megtekintése