Ingyenes tanári példány igénylés, tankönyvrendelés 2018/19

Közvetlen kiadói vagy KELLO-n keresztül osztálynyi mennyiségű tankönyv rendelése esetén tankönyveinkből ingyenes tanári példány igényelhető.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KELLO-n keresztül leadott megrendelések esetén az ingyenes tanári példányok igénylésének határideje 2018.07.31-én lezárult.

Közvetlen kiadói rendelés esetén az igényt rendeléskor az igénylő pedagógusok nevével együtt kérjük leadni. Amennyiben a rendelés a Könyvbagoly webáruház felületén történik, akkor kérjük, hogy megrendeléskor ne rendeljék meg az igényelt ingyenes tanári példányokat, hanem a rendelés leadása folyamán megjegyzésben jelezzék az igényt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy utólag nem áll módunkban biztosítani a tanári példányt.

KELLO-n keresztüli rendelés esetén az ingyenes tanári példányok kiküldése nem automatikus. Leadott megrendelését kiadónk felé igazolnia kell. Az igazoláshoz a KELLO rendszerén leadott megrendelés másolatát kell elküldeni PDF, vagy kifotózott formában, a kitöltött igénylőlappal együtt e-mailben az info@mkkonyvkiado.hu címre, vagy levélben a Műszaki Könyvkiadó Kft., 2519 Piliscsév, Topol utca 3. címre. Az igénylőlap leadásának határideje: 2018.07.31. Az igénylések feldolgozását, a példányok kiküldését augusztus végén kezdjük el.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KELLO-n keresztül leadott megrendelések esetén az ingyenes tanári példányok igénylésének határideje 2018.07.31-én lezárult.

Milyen feltételekkel igényelhet ingyenes tanári példányt?
Az alább felsoroltaknak kell megfelelni:

  • ha a tankönyvfelelős az igénylőlapon leadja a tanári példányt igénylő pedagógus nevét 2018.07.31-ig;
  • ha a tankönyveket az igénylő pedagógusok osztálynyi mennyiségekben rendelték meg a KELLO felületén vagy közvetlenül kiadónktól (min. 15 db);
  • ha az adott tankönyvet most először rendeli osztálynyi mennyiségben, vagy 3 éven belül nem kapott ingyenes példányt belőle;
  • KELLO-s rendelés esetén igazolnia kell felénk a KELLO rendszerén keresztül leadott tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában, amit e-mailben az info@mkkonyvkiado.hu címre, vagy levélben a Műszaki Könyvkiadó Kft., 2519 Piliscsév, Topol utca 3. címre kell elküldeni;
  • az ajánlat csak az igénylőlapon szereplő kiadványokra vonatkozik.