Új tankönyvek a kereskedelem és a vendéglátás-turisztika szakmacsoportban

Felhívjuk figyelmét, hogy Dr. Buzás Gizella Általános áruismeret című megújított kiadványa megkapta tankönyvi engedélyét, és így a hivatalos tankönyvjegyzékről rendelhető lesz. Ajánljuk a 11992-16-os modul Áruforgalom tantárgyához.
Online betekintőhöz kattintson ide.

Szabó Margit 2017-ben jegyzékre került tankönyve, az MK-5902 Gazdálkodás a vendéglátásban ajánlott a szakács, pincér, cukrász szakképesítéseken kívül a fogadós, a falusi vendéglátó és a vendéglátás-szervező képzéshez is.

Az ehhez a témakörhöz kapcsolódó MK-5902/P Gazdálkodás a vendéglátásban példatár is felkerül a 2018/19-es jegyzékre.
Online betekintőhöz kattintson ide.

További új, jegyzékről rendelhető tankönyvek a vendéglátás-turisztika szakmacsoport számára:

MK-5819 Onódi Ferenc, Török István János: Felszolgáló szakmai ismeretek – Vendéglátás, terítés, felszolgálás
Online betekintőhöz kattintson ide.

MK-5870 Horváth Péter: Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Online betekintőhöz kattintson ide.

MK-5969 Horváth Péter: A gasztronómia alapjai – Étel- és italismeret, magyar és nemzetközi gasztronómia, Magyarország borvidékei
Online betekintőhöz kattintson ide.

Kérjük, kövessék Szaktanárok Facebook-oldalunkat, ahol rendszeresen tájékoztatjuk a látogatókat az új megjelenésekről, tankönyvi engedélyeztetésekről.