Ingyenes tanári példány (igénylés határideje lezárult), tankönyvrendelés 2017/18

Közvetlen kiadói vagy KELLO-n keresztül osztálynyi mennyiségű tankönyv rendelése esetén tankönyveinkből ingyenes tanári példány igényelhető.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KELLO-n keresztül leadott megrendelések esetén az ingyenes tanári példányok igénylésének határideje 2017 július 31-én lezárult.

Közvetlen kiadói rendelés esetén az igényt rendeléskor az igénylő pedagógusok nevével együtt kérjük leadni. Amennyiben a rendelés a Könyvbagoly webáruház felületén történik, akkor kérjük, hogy megrendeléskor ne rendeljék meg az igényelt ingyenes tanári példányokat, hanem a rendelés leadása folyamán megjegyzésben jelezzék az igényt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy utólag nem áll módunkban biztosítani a tanári példányt.

KELLO-n keresztüli rendelés esetén az ingyenes tanári példányok kiküldése nem automatikus. Leadott megrendelését kiadónk felé igazolnia kell. Az igazoláshoz a KELLO rendszerén leadott megrendelés másolatát kell elküldeni PDF, vagy kifotózott formában, a kitöltött igénylőlappal együtt e-mailben az info@mkkonyvkiado.hu címre, vagy levélben a Műszaki Könyvkiadó Kft., 2519 Piliscsév, Topol utca 3. címre. Az igénylőlap leadásának határideje: 2017.07.31. Az igénylések feldolgozását, a példányok kiküldését augusztus végén kezdjük el.
Igénylőlap letöltése

Milyen feltételekkel igényelhet ingyenes tanári példányt?
Az alább felsoroltaknak kell megfelelni:

  • ha a tankönyvfelelős az igénylőlapon leadja a tanári példányt igénylő pedagógus nevét 2017.07.31-ig;
  • ha a tankönyveket az igénylő pedagógusok osztálynyi mennyiségekben rendelték meg a KELLO felületén vagy közvetlenül kiadónktól (min. 15 db);
  • ha az adott tankönyvet most először rendeli osztálynyi mennyiségben, vagy 3 éven belül nem kapott ingyenes példányt belőle;
  • KELLO-s rendelés esetén igazolnia kell felénk a KELLO rendszerén keresztül leadott tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában, amit e-mailben az info@mkkonyvkiado.hu címre, vagy levélben a Műszaki Könyvkiadó Kft., 2519 Piliscsév, Topol utca 3. címre kell elküldeni;
  • az ajánlat csak az igénylőlapon szereplő kiadványokra vonatkozik.

Milyen feltételekkel vásárolhat C, D, E, F matematika felmérőket a Hajdu-sorozathoz?

A Hajdu-sorozathoz tartozó C, D, E és F változatú felmérőket kizárólag pedagógusok vásárolhatják meg kiadónktól vagy a KELLO-n keresztül, ezért webáruházunkban nem elérhetőek. A kiadványokat közvetlenül az intézménybe szállítjuk ki. Megrendelését az info@mkkonyvkiado.hu email címre kérjük elküldeni a következő megrendelőlap felhasználásával:
Felmérő megrendelőlap letöltése

Milyen feltételekkel igényelhet ingyenes interaktív tananyagot?

Az általános iskolai Hajdu-tankönyvek legalább osztálynyi mennyiségű rendelésének igazolása esetén az ingyenes tanári példányon túl a kiadványok online OK! (okkonyvek.hu) változatához és  az ahhoz készült offline digitális tananyag használatára is jogosultak. Az online OK! (okkonyvek.hu) változathoz a hozzáférés korlátozott, minden tanévben újra kell igényelni. A hozzáférés szeptember 1-től fog élni. A Hajdu-tankönyveken kívül egyéb, korábban forgalomban lévő offline tananyagaink továbbra is igényelhetőek. Nemzetiségi kiadványainkra az ajánlat nem vonatkozik. Az offline tananyagok kiküldésekor kiadónk 490Ft szállítási költséget számít fel.

Interaktív tananyagaink igényléséhez az info@mkkonyvkiado.hu email címre kérjük elküldeni a KELLO rendszerén keresztül leadott tankönyvrendelés kifotózott, kimentetett igazolását.

KELLO-s megrendelések esetében az ingyenes tanári példányok igénylésének időszaka 2017. július 31-én LEZÁRULT!!!